We excel in playful visualisations...because we love this stuff!

Rent a LIVE VISUAL REPORTER

Laat ons live meedraaien met uw event, seminar, symposium, brainstorm of presentatie en we creëren ter plekke een visueel verslag van vaak enkele cartoons waar we de hoofdpunten op ludieke wijze uittekenen. 

Meestal vragen we u een week van tevoren foto’s van gastsprekers of hoofdpersonen te sturen voor voorbereiding van de karikaturen. Hierdoor kunnen we digitaal snel leuke scenes combineren en aanpassen. ‘Goed is nog altijd beter dan snel’ is ons motto. Maar het is soms al mogelijk om tussentijds in pauzes werk af te spelen schermen, of na uw dag enkele ruwe versies te presenteren. Uitwerkingen van de tekeningen volgen een dag later in bestanden voor print en digitale media.

Tegen meerprijs is het zelfs mogelijk om een animatie van getekende cartoons te maken. Vraag naar de mogelijkheden of laat ons een prijsindicatie geven.

FREE Association A1 Doodle Sheet

Via een vast protocol kunnen wij in korte tijd een A1 document genereren waarin uw huidige status quo wordt gevisualiseerd. Vervolgens gaan we hier vrij associatief creatief op los. Dit vraagt dus om een korte en goed voorbereide elevator pitch van uw kant. De uitwerking kan vervolgens zeer snel, maar goede Ideeën ontstaan als onderwerpen een tijdje kunnen sudderen. ‘Let’s sleep on it’ is in veel gevallen een goede aanpak.

U levert in een korte pitch van een textbestand van maximaal 1 A4 uw topic, probleem of deelconcept aan. Het aantal foto’s dat u met wetransfer kunt meesturen is wel onbeperkt.

De uitwerking presenteren wij u in digitaal of geprint A1 kunstwerk voor aan de muur voor interne contemplatie, sign on the wall of simpelweg vermaak. Tegen meerprijs zijn uitwerkingen mogelijk, ook in animaties of presentaties.

Omlooptijd van dit creatieve knalwerk: 1 week

Kosten per A1: € 444,-

GUIDED VISUAL BRAINSTORMING

Een middag even creatief knallen? Laat ons uw brainstormsessie faciliteren of ondersteunen zodat u zich maximaal kunt focussen op de inhoud, en uw creatieproces naar een nieuw level kunt brengen. Inleidend doen wij in een korte presentatie uit de doeken hoe we kunnen afstemmen op onze Alpha frequentie brainwaves voor maximale flow van onze ‘creatieve juices’. Met de nodige tussentijdse oefeningen en intermezzo’s, ademhalingsoefeningen en ‘brain-body connecting-activiteiten’ proberen we de inspiratie op gang te krijgen en te houden. Comfort zones worden opgerekt! Want:

“WE CANNOT SOLVE OUR PROBLEMS WITH THE SAME CONSCIOUSNESS WE USED WHEN WE CREATED THEM!”

-Albert Einstein

Graag stellen we met u een programma samen dat het beste bij uw situatie past. (Deze dienst kunnen wij eventueel ook ondersteunen door visual recording of reporting.)

Meest effectief in kleine groepen tot 12 personen. (v.a. 2 pers.)

Kosten v.a. € 555,- voor een dagdeel (4 uur)

(deze prijs is los van p.p. toenemende kosten voor activiteiten)